Als freelancer zul je veel tijd thuis doorbrengen, daarom is het belangrijk dat je je thuiswerkplek zo comfortabel mogelijk maakt. Er zijn een hoop gadgets die je bij dit probleem kunnen helpen. Wil jij als freelancer echt professioneel aan de slag, zorg er dan zeker voor dat je het volgende lijstje doorneemt. De juiste gadgets kunnen de kwaliteit van je werk echt verbeteren.

Back-up internet dongle

Als freelancer heb je het internet echt nodig. Zonder verbinding kun je je klanten niet beantwoorden en vaak niet verder met je werk. Wat als het internet uitvalt? Voorkom dat je een belangrijke meeting met je klanten moet missen en investeer in een back-up internet dongle. Het komt immers niet professioneel over als jij als freelancer afspraken moet missen vanwege connectie problemen. Op deze manier ben je niet afhankelijk van de hotspot en batterij van je smartphone. Plus een internet dongle hoeft helemaal niet veel te kosten.

Koptelefoon

Misschien heb je er al een in huis, maar mocht dit niet het geval zijn, dan is een koptelefoon een goede investering. Met behulp van een koptelefoon kun je irritante achtergrondgeluiden blokkeren. Daarbij kun je de gadget gebruiken om tijdens het werken naar muziek te luisteren. Of wat dacht je ervan om de koptelefoon te dragen tijdens het spelen van spelletjes op Casino777. Op deze manier kun je je volop op je poker, roulette of blackjack concentreren. Als je vaak moet reizen voor je werk dan is een draadloze koptelefoon zeer geschikt. Zo op je je handen vrij om in- en uit te checken en wordt je niet gestoord door luidruchtige medereizigers. Kortom, er zijn redenen genoeg om een koptelefoon aan te schaffen. 

Loopband

Het komt vast regelmatig voor dat je als freelancer moet overwerken. Op zulke dagen is het lastig om voldoende beweging te krijgen. Gelukkig is er een makkelijke oplossing. Het enige wat je nodig hebt is een bureau waar je achter kunt staan en een platte loopband. Dit is de ideale gadget voor ondernemers die het zat zijn om hele dagen stil te zitten. Deze compacte loopbanden passen onder je bureau en je zult verbaast zijn hoe makkelijk het is om tegelijkertijd te lopen en te typen. Daarnaast is een loopband perfect als je op een regenachtige dag toch een wandeling wilt maken.

Laptop power bank

Wanneer je onderweg bent heb je niet altijd beschikking over een stopcontact. Zeg maar gedag tegen je zorgen, want met een powerbank voor je laptop heb je altijd voldoende stroom. Daarbij is de powerbank ideaal als je graag wat uurtjes buiten werkt. Je zult nooit meer afhankelijk zijn van stopcontacten en deze gadget is klein van formaat. Bovendien kun je meerdere apparaten tegelijkertijd opladen.

Laptopstandaard

Een draagbare laptopstandaard is perfect voor de freelancer on-the-go. De verstelbare poten zorgen ervoor dat je de standaard in elke gewenste positie kunt plaatsen. Er zijn zelfs standaarden met een koelventilator die ervoor zorgen dat je laptop niet te heet wordt. Iedereen weet immers dat je laptop al snel te warm wordt waardoor je het apparaat niet comfortabel op je schoot kunt houden. Met een laptopstandaard kun je werkelijk overal werken. In je bed, in de trein, in een vliegtuig en in het park.

Ergonomische gadgets

We weten allemaal dat dagenlang zitten niet het allerbeste is voor ons lichaam. Als jij echt van je welverdiende pensioen wilt genieten dan is het nu tijd om je rugpijn aan te pakken. Er zijn diverse hulpstukken die kunnen helpen. Van rug kussens tot voetsteunen voor onder het bureau. Deze gadgets helpen je om een beter zithouding aan te nemen waarmee je rugpijn als sneeuw voor de zon verdwijnt.