Jouw smartphone heb je altijd bij je. De smartphones zijn voorzien van verschillende technologieën die de veiligheid en privacy moeten waarborgen. De ene smartphone heeft hier echter meer aan gedaan dan de andere. Hierdoor moet je goed op gaan letten welke mobiele telefoon je aan gaat schaffen. Er zijn een aantal telefoons die hier met kop en schouder bovenuit springen. Door hiermee aan de slag te gaan, kun je ervoor zorgen dat jouw gegevens niet in handen van derden vallen. Maar welke smartphones kun je het beste aanschaffen in combinatie met de grootste veiligheid?

Huawei en Mi

In principe is het bij veel smartphones goed geregeld. Door gebruik te maken van WhatsApp is jouw privacy namelijk al gewaarborgd. Als je jouw gehele smartphone beveiligd wilt hebben zijn de smartphones van Huawei een goede keuze. Ondanks het Chinese bedrijf dat erachter zit, is er veel gedaan om gebruikers te beschermen. Ook de Mi is een goede oplossing. Beide telefoons kun je nog extra beveiligen door speciale apps te installeren. Deze kunnen alle gegevens en apps extra versleutelen, zodat derde partijen niet in jouw gegevens kunnen komen en er dus geen misbruik wordt gemaakt.

De telefoons van Samsung vergelijken

Samsung kent ook enkele telefoons die van een goede beveiliging zijn voorzien. Bij Samsung komen er namelijk regelmatig software-updates. Zo kun je bijvoorbeeld gaan kijken naar de Samsung Galaxy Note20. Dit is een vrij grote telefoon, maar uitstekend op het gebied van privacy. Ook de Galaxy Note20 Ultra is een goede optie. Wil je een kleinere telefoon, dan is de Galaxy S20 een van de nieuwste modellen. Ook hierbij is het altijd aan te raden om de updates uit te voeren en hackers geen kans te geven om jouw gegevens in het bezit te krijgen.